Pro League Duel Academy

Where The Best Excel.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics
» Slifer Dorm Homework Tournament!
Thu Jul 17, 2014 9:53 pm by Mr-Edge

» number's test results
Tue Aug 06, 2013 5:35 am by Mr-Edge

» Dooman's Test Results
Mon Aug 05, 2013 1:56 am by Chancellor-Rainbow

» GriffinWing's Test Results
Sun Aug 04, 2013 2:55 am by Chancellor-Rainbow

» Slamguy's Test Results
Sat Aug 03, 2013 2:26 am by Chancellor-Rainbow

» Character Tournament Sign-Up
Fri Aug 02, 2013 8:02 pm by slamguy

» Character Tournament Official Rules
Fri Aug 02, 2013 9:07 am by slamguy

» help me pls
Fri Aug 02, 2013 1:33 am by ManvoHazy

» rainbow dash 617's GFX store
Thu Aug 01, 2013 8:42 am by rainbow dash 617

Affiliates
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 24 on Thu Aug 01, 2013 11:08 pm
Most active topic starters
Jamie
 
Chancellor-Rainbow
 
Mr-Edge
 
ManvoHazy
 
rainbow dash 617
 
dooman
 
Krone83
 
ThatGuyRingo
 
jordan7237
 
guys we need help!
Mon Jul 29, 2013 1:02 am by Jamie
okay guys. the forum is coming on a bit better now, and thats all thanks to chacellor and ofcourse the help off rainbow with the new gfx's!

but, as you guys are our first few members, we need you to help us too! we all need to recruit, we dont ask for a while, just in your spare time on dueling network. or even if you duel sombody and hes a good duelist or a good attitude. you could point him in …

Comments: 0
Welcome To Pro-League Dueling Academy
Thu Jul 25, 2013 3:45 am by Chancellor-Rainbow
I am the Admin here, I'd just like to say welcome to the Academy. I hope you enjoy your stay here and if you have any issues. Please message me.


Admin

Comments: 0
Most Viewed Topics
Slifer Dorm Homework Tournament!
First tournament
Character Tournament Sign-Up
Character Tournament Official Rules
rainbow dash 617's GFX store
Testing Rubric.
Slamguy's Test Results
help me pls
plda (manyohazy) test results.
Slifer Red Homework

Share | 
 

 Slifer Red Written Examination 1

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr-Edge

avatar

Posts : 19
Join date : 2013-07-25

PostSubject: Slifer Red Written Examination 1   Thu Aug 01, 2013 3:12 am

1-Name 3 ways you could automatically win.

Answer : (Here)

2-What does graceful charity do?

Answer : (Here)

3-What cards do you need to fusion summon elemental hero the shining

Answer : (Here)

4-Name the effect of effect veiler

Answer : (Here)

5-if player A normal summons a monster can player B activates bottomless trap hole?

Answer : (Here)

6-How many tributes do you need to normal summon the Dark Magician

Answer : (Here)

7-Whats the difference between mystical space typhoon and heavy storm?

Answer : (Here)

8-Can trap hole destroy a monster with 800Atk?

Answer : (Here)

9-Can you fusion summon 5-Headed Dragon using 4 dragons and 1 warrior type monster?

Answer : (Here)

10-can elemental hero stratos add 1 elemental hero monster from your deck to your hand?

Answer : (Here)

11-Can mirror force destroy all face-up attack position monsters?

Answer : (Here)

12-Name 2 cards that can negate a summon

Answer : (Here)

13-name 2 cards (1 spell 1 trap) that can special summon a monster from the grave.

Answer : (Here)

14-Can mystical space typhoon negate a card?

Answer : (Here)

15-How does mage power work?

Answer : (Here)

Good Luck and Pm me the answers
Back to top Go down
View user profile
 
Slifer Red Written Examination 1
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Slifer's Deck Construction Class
» Slifer red Battle tournament round 1!
» Arcana Knight - New Slifer
» Obelisk vs Slifer War
» Slifer vs. Ra

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pro League Duel Academy :: Dorms :: Slifer Red Dorm-
Jump to: